Ήταν ο μήνας του!

September 10, 2019

Ήταν ο μήνας του!

Μπορεί να μην ενθουσίασε η Manchester United με την απόδοση της έως τώρα, αλλά για ένα παίκτη της, ο μήνας που πέρασε ήταν αρκετός για να ξεχωρίσει. Σε ατομικό επίπεδο ο Daniel James είχε εξαιρετική παρουσία ολόκληρο τον Αύγουστο και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο Ουαλός διεθνής, συμμετείχε και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας στην Premier League, πετυχαίνοντας τρία γκολ, έχοντας επιλεγεί από τον Ole Gunnar Solskjaer ισάριθμες φορές για το αρχικό σχήμα. Βλέποντας το νέο τους απόκτημα να «κλέβει» τις εντυπώσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» ευελπιστούν πως θα πάρουν πολλά από αυτόν στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ίδιο του δίνει… άλλον αέρα και θα τον βοηθήσει να έχει τη ψυχολογία που χρειάζεται για να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Τα γκολ και οι εμφανίσεις του 21χρονου James μάλιστα, του χάρισαν δύο βραβεία, του καλύτερου παίκτη και του κορυφαίου γκολ της Man Utd για τον Αύγουστο. Ήταν ο μήνας του λοιπόν, με τις πιο πάνω διακρίσεις να δίνουν επιπλέον ώθηση για να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ακόμη καλύτερο πρόσωπο!

Να σημειωθεί πως εξαιρετικά μπήκε και ο νέος μήνας για το νεαρό, αγωνιζόμενος όμως για την Εθνική του ομάδα. Ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδι της Ουαλίας για τα προκριματικά του EURO 2020, παίζοντας σε ολόκληρο το παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν και 50 λεπτά κόντρα στη Λευκορωσία. Στο δεύτερο μπορεί να έπαιξε λιγότερο, αλλά ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο παιχνίδι, βρίσκοντας δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ!

Το γκολ του μήνα στους «κόκκινους διαβόλους»:

Θυμηθείτε και τα τρία γκολ που πέτυχε τον Αύγουστο: