Το ένα καλύτερο από το άλλο!

September 6, 2019

Το ένα καλύτερο από το άλλο!

Δύσκολη η επιλογή για το καλύτερο γκολ του Αυγούστου στην Premier League. Το βραβείο διεκδικούν οκτώ τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο. Κανένα δεν επιλέχθηκε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τρία να προέρχονται από τη 2η αγωνιστική και ισάριθμα από την επόμενη, ενώ δύο σημειώθηκαν τη βδομάδα που πέρασε.

Κάθε φίλαθλος έχει από μια ψήφο και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς, διαλέγοντας ποιο ήταν κατά τη γνώμη σας το καλύτερο γκολ του μήνα.

Οκτώ διαφορετικοί σκόρερ στα γκολ που είναι υποψήφια, με δύο όμως να είναι συμπαίκτες. Οι Harvey Barnes και Jamie Vardy της Leicester διεκδικούν αμφότεροι το βραβείο, ενώ μαζί με τον Ashley Barnes της Burnley είναι οι μόνοι Άγγλοι από τα ονόματα της λίστας. Μέσα στην τελική οκτάδα επιλέχθηκε και ένα από τα πέντε γκολ που σημείωσε έως τώρα στη σεζόν ο Teemu Pukki, όπως επίσης και του πρώτου σκόρερ με έξι τέρματα Sergio Aguero. Τα γκολ των Douglas Luiz, Ruben Neves και Harry Wilson που βρίσκονται στις επιλογές μπορεί να μην έδωσαν νίκη στην ομάδα του, αλλά ήταν απίστευτα και αναμένεται να μαζέψουν αρκετές ψήφους.

Θυμηθείτε τα οκτώ γκολ: