Σπουδαίος παίκτης, τεράστιος άνθρωπος!

August 24, 2019

Σπουδαίος παίκτης, τεράστιος άνθρωπος!

Ο Wilfred Ndidi έκλεψε την παράσταση με την παρουσία του στο πρόσφατο παιχνίδι της Leceister κόντρα στην Chelsea, κάνοντας γκολ-δώρο στον αντίπαλο και  διαμορφώνοντας λίγο αργότερα το τελικό 1-1 με εξαιρετική κεφαλιά. Έκλεψε όμως και τις καρδιές μας με τις δηλώσεις που έκανε βουρκωμένος μετά το τέλος του αγώνα στο “Stamford Bridge”.

O Νιγηριανός άσος της Leicester μας αναγκάζει να ασχοληθούμε και πάλι μαζί του, όχι για τη δράση του εντός γηπέδου, αλλά για τα όσα κάνει εκτός των τεσσάρων γραμμών. Αντί να απολαμβάνει με οικογένεια και φίλους την δόξα και τα εκατομμύρια που του προσφέρει η επαγγελματική του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, ο 22χρονος μέσος είναι παράλληλα φοιτητής (σπουδάζει Business and Management), κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι.

Δεν το γνωρίζουν οι συμπαίκτες μου. Μετά από αυτό (συνέντευξη-αφιέρωμα) ο πρώτος άνθρωπος που θα έρθει σε εμένα είναι ο Vardy. Είμαι σίγουρος. Ξέρω καλά τον Vards“, δήλωσε ο Ndidi στο Sky Sports και είναι έτοιμος να δεχτεί τα πειράγματα του συμπαίκτη του.

Το όνειρο του Ndidi
Όπως εξηγεί, πηγαίνει στο πανεπιστήμιο αμέσως μετά την προπόνηση, γεγονός που δεν του αφήνει σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο. Όπως αναφέρει στη συνέντευξη, “στη Νιγηρία υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δεν έχουν την δυνατότητα να σπουδάσουν” και πως όνειρό του είναι να φτιάξει ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις οι οποίες παράλληλα να προσφέρουν και εκπαίδευση στους μικρούς συμπατριώτες τους που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να το κάνουν.

Στο ίδιο αφιέρωμα μιλούν συμφοιτητές του Ndidi και εξάρουν το ήθος και το χαρακτήρα του, τονίζοντας πως αποτελεί πρότυπο και πηγή έμπνευσης για όλους.