Γιατί αιφνιδιάστηκε ο Klopp

August 24, 2019

Γιατί αιφνιδιάστηκε ο Klopp

Χαρούμενος για τη νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών, αλλά και έκπληκτος από τον τρόπο που παρατάχθηκε η  Arsenal, παρουσιάστηκε ο  Jurgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα.

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο περίμενε ότι η ομάδα του θα πετύχαινε τρία γκολ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε αμυντικά και προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε: “Δεν περίμενα τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, όπως δεν περίμενα την Arsenal να παίξει με αυτό τον τρόπο. Δεν νομίζω να έπαιξαν με αυτό τον τρόπο (με ρόμβο στη μεσαία γραμμή και ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα) ούτε στα φιλικά προετοιμασίας“, είπε αρχικά ο Klopp, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για πολλά από τα πράγματα που έκανε η ομάδα του στο γήπεδο. Εκθείασε τους παίκτες για το πάθος και την ενέργεια που έβγαλαν, στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, χωρίς να παραγνωρίσει τις επικίνδυνες φάσεις που είχε και ο αντίπαλος.

Ο Klopp σημείωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ, ωστόσο, αντί για 4-0 στο τέλος έγινε το 3-1 από την Arsenal, η οποία δεν πίεσε ιδιαίτερα.  Επίσης, σχολίασε το γκολ του Matip, αλλά και το τρόπο που στην ίδια φάση προσπάθησαν οι αντίπαλοι να σταματήσουν τον Van Dijk.

Δείτε τo σχόλιο του Jurgen Klopp για το σημερινό ντέρμπι.