Πήρε… πίσω τον χρόνο που έχασε

August 22, 2019

Πήρε… πίσω τον χρόνο που έχασε

Ο ολόκληρος χρόνος που έχασε λόγω του τραυματισμού τους ο Alex Oxlade-Chamberlain ασφαλώς δεν μπορεί να αντικατασταθεί, όμως η Liverpool του πρόσφερε πρόωρη ανανέωση. Το συμβόλαιο του Άγγλου διεθνή ολοκληρωνόταν το 2022, αλλά πλέον οι «κόκκινοι» κλείδωσαν τις υπηρεσίες του τουλάχιστον μέχρι το 2023. Από το 2017 που αποκτήθηκε από το σύλλογο του Μερσεϊσάιντ μετράει 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Χαρούμενος τόσο ο Ox για τη συμφωνία, όσο και ο προπονητής του, Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως «μόλις άκουσα ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του, τα συναισθήματα μου θα ήταν σίγουρα τα ίδια με κάθε φιλάθλου της Liverpool όταν άκουσε τα νέα, απόλυτος ενθουσιασμός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος, έχει δείξει πίστη και αφοσίωση στο πρότζεκτ της ομάδας και είναι μια συμφωνία που βγάζει νόημα και για τις δύο πλευρές».

Με τη σειρά του ο 26χρονος παίκτης ανέφερε μεταξύ άλλων «νιώθω ότι έχασα ένα χρόνο, που προφανώς έτσι έγινε, για αυτό νιώθω ενθουσιασμένος που υπέγραψα. Είναι κάτι που το βλέπω σαν ευκαιρία να πάρω πίσω αυτό το χρόνο και ελπίζω σε καλές εμφανίσεις για να αποζημιώσω για την απουσία μου».