«Έφταιγε πάντα ο Paul, εγώ ή ο Alexis»

August 22, 2019

«Έφταιγε πάντα ο Paul, εγώ ή ο Alexis»

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Romelu Lukaku, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Lightharted Podcast with Josh Hart” και η οποία τη διάρκεια ενός… ποδοσφαιρικού αγώνα! Ο Βέλγος επιθετικός έβγαλε για τον τρόπο που έφυγε από την Man Utd, αλλά πολύ περισσότερο από την μεταχείριση που έτυχε από την μάδα του. Ο Βέλγος επιθετικός έστρεψε τα πυρά του προς τη διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων”, τονίζοντας πως δεν του του πρόσφερε ασπίδα προστασίας όταν αυτός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και της κριτικής, δηλώνοντας πως  έψαχναν για αποδιοπομπαίους τράγους και αυτοί ήταν πάντα ο Pogba, o Alexis και ο ίδιος.

“Έπρεπε να βρουν κάποιον να κατηγορήσουν. Ήταν πάντα ο Pogba, εγώ ή ο Alexis. Φταίγαμε πάντα εμείς οι τρεις. Το είδα να συμβαίνει πολλές φορές”, είπε επί του θέματος ο Lukaku.

“Ποτέ δεν μας προστάτευσαν από τις φήμες και  τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούσαν. Έγραψε ο καθένας ότι ήθελε. Ότι διαρροή έβγαινε προς τα έξω, πίστευαν ότι προερχόταν από εμένα. Περίμενα κάποιον (από την ομάδα) να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα και να με προστατεύσει,, κανείς δεν στάθηκε στο πλευρό μου. Όλοι ήξεραν από που προέρχονταν οι διαρροές. Απλά βόλευε κάποιους να τα χρεώνουν σε εμάς. Από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα να βρίσκομαι σε ένα χώρο όπου δεν με σέβονται ή να νιώθω ότι δεν με θέλουν”, είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο επιθετικός της Inter, η οποία είχε διάρκεια 90 λεπτών!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Rumelu Lukaku: