Το… παρασκήνιο του χαμένου πέναλτι (δηλώσεις)

August 20, 2019

Το… παρασκήνιο του χαμένου πέναλτι (δηλώσεις)

Αμέσως μετά τελικό σφύριγμα στο Wolves-Man Utd ακολούθησαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και… κυριάρχησαν οι ερωτήσεις αναφορικά με το παρασκήνιο στο χαμένο πέναλτι του Paul Pogba. Μιλώντας για το θέμα, οι Ole Gunnar Solskjaer και Marcus Rashford ξεκαθάρισαν πως ο Γάλλος δεν πήρε μόνος του την πρωτοβουλία για την εκτέλεση από την άσπρη βούλα.

«Οι δύο τους (Rashford και Pogba) είναι οι εκτελεστές των πέναλτι. Είναι στην κρίση τους εκείνη τι στιγμή ποιος θα το εκτελέσει», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας. Σε ερώτηση γιατί να μην υπάρχει σταθερά ένας που θα αναλαμβάνει τις εκτελέσεις είπε πως «μερικές φορές κάποιος νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρει, ο Πολ πέτυχε αρκετά γκολ από το σημείο του πέναλτι για μας και σήμερα ο Patricio έκανε μια καλή απόκρουση». Ο Νορβηγός προπονητής συμπλήρωσε πως αυτή ήταν η συνεννόηση από την αρχή και είναι γραμμένο στο powerpoint με τις σημειώσεις που κρατάει, ενώ τόνισε πως αυτό το… σύστημα με τους δύο εκτελεστές δεν θα αλλάξει.

Η αντίδραση του προπονητή της Man Utd μετά την ισοπαλία:

Από την πλευρά του ο Marcus Rasford όταν ρωτήθηκε γιατί δεν εκτέλεσε το πέναλτι όπως είχε κάνει στην πρεμιέρα είπε πως «ο Paul ήθελε να το εκτελέσει και είναι τόσο απλό. Οποιοσδήποτε μπορεί να χάσει πέναλτι. Έχει σκοράρει τόσα για μας, είναι φυσιολογικό να χάσει κάποιο».

Οι τοποθετήσεις του Rashford στην κάμερα του Sky Sports: