Οι πρώτες αντιδράσεις για VAR

August 11, 2019

Οι πρώτες αντιδράσεις για VAR

Η Wolves σκόραρε στην πρεμιέρα στην έδρα της Leicester, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε… 0-0! Το γκολ του Dendoncker ακυρώθηκε από το VAR, για χέρι που προηγήθηκε από τον Willy Boly. Ή χρήση της τεχνολογίας στη συγκεκριμένη φάση δεν έμεινε απαρατήρητη από τον Nuno Espirito Santo.

Αφού πρώτα διευκρίνισε πως σέβεται τους κανονισμούς, παραπονέθηκε για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε πριν ο διαιτητής πάρει την απόφασή του, αλλά και για το γεγονός ότι οι φίλοι των «αλεπούδων» πανηγύρισαν ένα γκολ που ακυρώθηκε.

«Πανηγυρίσαμε. Μετά δεν πανηγυρίσαμε. Και μετά πανηγύρισαν οι οπαδοί της Leicester ένα… no-goal. Δε είναι αυτό το πνεύμα του ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι θετικός για το VAR, αλλά με ανησυχεί ο ρυθμός (που χάνεται)», είπε ο προπονητής των “λύκων” και πρόσθεσε «Είναι δύσκολο για τον κόσμο μας. Για όλους. Χρειάζεται χρόνος για να το κατανοήσουν. Πρέπει να εκπαιδευτούν οι φίλαθλοι. Δεν θέλουμε να ακούμε τραγούδια στην εξέδρα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα».

Από την πλευρά του το αφεντικό της Leicester, Brendan Rodgers, τόνισε πως είπε και πριν το παιχνίδι ότι είναι πολύ μεγάλο οπαδός του VAR.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Nuno