Τι είπε ο Klopp για Alisson

August 10, 2019

Τι είπε ο Klopp για Alisson

Καθησυχαστική ήταν η πρώτη ενημέρωση από πλευράς Liverpool για την κατάσταση του Alisson Backer. Στο 36 λεπτό του πρώτου αγώνα της χρονιάς και ενώ η ομάδα του ήταν ήδη μπροστά και στις εξέδρες είχε στηθεί πάρτι, το Anfield βλέποντας τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να τραυματίζεται στη γάμπα, να μένει στο χορτάρι και ακολούθως να αποχωρεί από το γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο  Jurgen Klopp δήλωσε πως θα χάσει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης για UEFA Super Cup κόντρα στην Τσέλσι. “Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε κακό να πω για το παιχνίδι παρά μόνο για τον τραυματισμό του Aliinjury. Αυτό δεν είναι καλό για εμάς, αλλά πρέπει να δούμε πόσο σοβαρό είναι και θα γίνει η ανάλογη διαχείριση. Είναι τραυματισμό στη γάμπα. Δεν μπορούσε να συνεχίζει, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Την Τετάρτη (Super Cup) δεν θα αγωνιστεί. Αυτό μπορώ να το πω από την εμπειρία μου”.

Δείτε τις δηλώσεις του Jurgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα

Απρόσμενη ευκαιρία για Adrian!
Ο τραυματισμός του Alisson έδωσε την ευκαιρία στον 32χρονο Ισπανό, Adrian, να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Liverpool, τρεις μόλις μέρες από μετά την απόκτησή του και πολύ πιο νωρίς από ότι θα περίμενε και ο ίδιος. Πλέον, θα έχει χρόνο και να το σκεφτεί αλλά και να προετοιμαστεί και για την πρώτη του παρουσία στην αρχική ενδεκάδα των “κόκκινων”.