Και στο τέλος μίλησε ο Kane!

August 10, 2019

Και στο τέλος μίλησε ο Kane!

Νίκη με άγχος για την Tottenham στην πρεμιέρα, αφού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και χρειάστηκε το 1ο τέρμα στην Premier του Ndombele, αλλά και τα 2 τέρματα του κλασσικού σκόρερ της Harry Kane στα τελευταία λεπτά του παιγνιδιού, για να πετύχει την πρώτη φετινή της νίκη στο Tottenham Hotspur Stadium.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Aston Villa αφού προηγήθηκε με την πρώτη ουσιαστική επίσκεψη της στα καρέ των πετεινών. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Mings βρήκε τον Mcguinn o οποίος με πλασέ νίκησε τον Lloris γράφοντας το 0-1 για τους Villans. Όπως ήταν λογικό η Tottenham ανέπτυξε έντονη επιθετική δραστηριότητα στην συνέχεια, χωρίς όμως να μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα στο ημίχρονο.

Η ίδια ασφυκτική πίεση συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο χαρακτηριζόμενη όμως από αστοχία και ταυτόχρονα βρίσκοντας πολύ σωστά αμυντικά στημένη την ομάδα του Smith. Τελικά την αρχική λύτρωση έφερε ο Ndombele στο ντεπούτο του στην Premier στο 76ο λεπτό από assist του Lucas. Η επιθετικότητα της ομάδας του Pochettino έγινε περισσότερη στην συνέχεια, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει 31 συνολικά ευκαιρίες στο τέλος και 70% κατοχή, γιατί όπως ήταν φυσικό η Villa κλείστηκε πίσω. Η λύτρωση ήρθε στο 86ο λεπτό από λάθος του Greαlish, του οποίου έκλεψε την μπάλα ο Lamela και αφού χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης από κόντρες, η μπάλα κατέληξε στον Kane για να κάνει με πλασέ το 2-1. O Kane απλά πρόσθεσε και ένα τρίτο στο 90ο λεπτό με ένα υπέροχο βολέ.