Μπρούνο και Μπράιτον συνεχίζουν μαζί

Ο αρχηγός επιστρέφει… ή καλύτερα μένει, αφού ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ, απλώς συνεχίζει στο σύλλογο έχοντας διαφορετικό ρόλο. Αναφερόμαστε στον Μπρούνο, πρώην ποδοσφαιριστή της Μπράιτον για μια εφταετία και πλέον…

Μπρούνο και Μπράιτον συνεχίζουν μαζί

Ο αρχηγός επιστρέφει… ή καλύτερα μένει, αφού ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ, απλώς συνεχίζει στο σύλλογο έχοντας διαφορετικό ρόλο. Αναφερόμαστε στον Μπρούνο, πρώην ποδοσφαιριστή της Μπράιτον για μια εφταετία και πλέον μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ο Ισπανός σταμάτησε την καριέρα του με το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και τώρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γκράχαμ Πότερ, τον οποίο καλείται να βοηθήσει στον τομέα προσαρμογής των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν. Το νέο πόστο που ανέλαβε ο Μπρούνο περιλαμβάνει καθοδήγηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κάτω των 23 ομάδων και παροχή στήριξης στους δανεικούς.

«Η εξοικείωσή του με τον σύλλογο, την πόλη και τους οπαδούς μας, καθώς και τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα, θα είναι εξαιρετικά επωφελής για μένα και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας Γκράχαμ Πότερ. Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν επίσης στον Μπρούνο τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νταν Άσγουορθ, όσο και ο Πολ Μπάρμπερ, αναπληρωτής πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου.

Το βίντεο των «γλάρων» με το οποίο ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας: