Αυτή ήταν United, πήρε το απόλυτο της City-Ανεβαίνουν οι Spurs…

March 8, 2021

Αυτή ήταν United, πήρε το απόλυτο της City-Ανεβαίνουν οι Spurs…

Image

Το σερί των Citizens κάπου θα σταματούσε, αυτό που δεν ήθελαν στο γαλάζιο κομμάτι του Manchester, ήταν να σταματήσει στο κόκκινο, πόσο μάλλον με ήττα!

Κάποιες αναμετρήσεις όμως ίσως να κερδίζονται με στόφα, με αυτοπεποίθηση, με πίστη, των αποτελεσμάτων του πρόσφατου παρελθόντος και αυτό ίσως να ήταν και το μεγαλύτερο όπλο σήμερα, για τον Ole Gunnar Solskajer!

Άλλωστε, δεν ήταν μόνο απώτερος σκοπός να σταματήσει την πορεία της αντιπάλου, είχε κι ένα δικό της σερί να υπερασπιστεί η Man Utd!

Σημαντικοί πρωταγωνιστές πολλοί, ιδιαίτερη μνεία για τον Luke Shaw, σκόραρε μόλις το δεύτερο καριέρας, στην PL, σε 180 εμφανίσεις και το πρώτο εκτός έδρας, αλλά με αριθμούς MVP της χρονιάς, για τον αμυντικό των Red Devils, όταν μάλιστα αμφισβητήθηκε τόσο πολύ στο παρελθόν!

Ήταν μόλις η δεύτερη φορά φέτος, που η City θα δεχόταν πάνω από ένα τέρμα στο Etihad!

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην PL, σπάνια χάνουν την ίδια μέρα, πόσο μάλλον εντός έδρας!

Tottenham – Crystal P. 4-1

Image

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Spurs, ζουν ξανά στιγμές Νοεμβρίου και μάλιστα με συνταγή απόλυτης επιθετικότητας, με την τετράδα Kane/Bale/Son/Moura ή Alli, να βγάζει φωτιές!

Βραδιά Harry Kane, με δύο γκολ και δύο ασίστ, που μπορεί μεν να μην τον βάζει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ακόμα (ένα πίσω από Salah), αλλά με διαφορά καλύτερο, σε όλες τις διοργανώσεις!

Για να βρει κάποιος παρόμοια επίδοση από ποδοσφαιριστή της Tottenham, σε ένα παιγνίδι, θα πρέπει να πάει πίσω στο 1998, όταν ο Jurgen Klinsman, πετύχαινε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, απέναντι στην Wimbledon!

Ενεργοποιήθηκε ξανά η συνεργασία του με τον Son, σπάζοντας ένα ρεκόρ που κρατούσε για 26 χρόνια στην PL, σε εκείνη την ανεπανάληπτη χρονιά της Blackburn!

Ψάχνοντας κάποιος το γιατί ο Harry Kane έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής φέτος, 30+ shots 30+ chances και 30+ clearances, η απάντηση πιο κάτω, στους χώρους που κινείται ο επιθετικός και όχι μόνο των Spurs!

Το όνειρο κάθε προπονητή!

Το γιατί οι Spurs έφθασαν σε τρίτη συνεχόμενη νίκη;

Απλά γιατί άλλαξε η συνταγή Mourinho και στην εξίσωση μπήκε το όνομα Bale!!

Ένα από τα γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Kane, γκολ στο οποίο η μπάλα πέρασε από τα πόδια τεσσάρων ποδοσφαιριστών και αφού ξεκίνησε ο ίδιος την φάση!