Έπεσε το απόρθητο (4/17) του Anfield!

January 22, 2021

Έπεσε το απόρθητο (4/17) του Anfield!

Image

Τελικά μέσα από την βαθιά αγωνιστική κρίση που μαστίζει την Liverpool (5o χωρίς νίκη), ήρθε και η απώλεια του εντός έδρας αήττητου, που κρατούσε από τον Απρίλιο του 2017 και συγκεκριμένα 68 παιγνίδια!

Σ΄ένα παιγνίδι, που έβγαλε για ακόμη μια φορά πρόβλημα στο γκολ και αφού η ίδια δεν κατάφερε να σκοράρει, ακόμη και στο τετ α τετ του Origi (βρήκε την συμβολή των δοκών), έχασε στο τέλος μετά από κτύπημα πέναλτι του Barnes (100ο στην καριέρα του και τι τρόπος να το γιορτάσει!), σε ανατροπή του ίδιου από τον Alisson, στο 83ο λεπτό!

Η Burnley είχε σε μεγάλη μέρα τον Pope και όλη την αμυντική γραμμή της, οι οποίοι έδιναν λύσεις σε όλες τις προσπάθειες των Reds, αν και πολλές δεν είχαν την επικινδυνότητα, των γνωστών επιθετικών προσπαθειών, των ποδοσφαιριστών του Klopp!

Πέμπτο συνεχόμενο παιγνίδι χωρίς νίκη, τέταρτο που δεν σκοράρει και τα πράγματα δυσκολεύουν για την  υπεράσπιση του τίτλου, πόσο μάλλον με τις ομάδες του Manchester να μαζεύουν συνεχώς βαθμούς!

Η Burnley αναδεικνύεται σε champions killer, καθώς για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, κτυπά στο άνδρο των πρωταθλητών…

Η Liverpool δεν θα μπορέσει να σπάσει το ρεκόρ της Chelsea στα 86 παιγνίδια (σταμάτησε στο ανάποδο!), αλλά παραμένει ένα αξιοζήλευτο ρεκόρ και επίτευγμα για τον Jurgen Klopp και τους παίχτες του, στην διάρκεια του οποίου, κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο μετά από 30 χρόνια!