Οι Spurs πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup!

January 6, 2021

Οι Spurs πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup!

Image

Η Tottenham θα βρεθεί στον τελικό του Carabao Cup της 25ης Απριλίου και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα τίτλο, μετά από 13 χρόνια ξηρασίας!

Κέρδισε μέσα στο Tottenham Hotspur Stadium σε μονό ημιτελικό (μόνο φέτος), την Brentford από την Championship, ομάδα που επίσης διεκδικούσε, το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της!

Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε τελικό μετά την σεζόν 2014/15, τελικό τον οποίο έχασε με αντίπαλο τότε…;!

Τα τέρματα των Spurs, οι Sissoko και Son, στο 12ο και 70ο λεπτά αντίστοιχα.

Η ομάδα του Thomas Frank θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη στο παιγνίδι, αν μετρούσε το γκολ του Ivan Toney (θα έγραφε το 1-1), το οποίο μόνο το VAR θα μπορούσε να ακυρώσει, με τις πολύ οριακές γραμμές, για offside!

Και δεν αρκούσε μόνο αυτό, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Josh Dasilva, σε ένα X-rate φάουλ πάνω στον Hojberg, μετά από VAR απόφαση του Mike Dean!

Η Tottenham πανηγύρισε τίτλο για τελευταία φορά το 2008, στον ίδιο θεσμό και συγκεκριμένα το Carling Cup, δεν θεωρείται και το μέγιστο τρόπαιο, αλλά με μόνο 3 τίτλους τα τελευταία 37 χρόνια, είναι more than welcomed!

Ο Jose Mourinho δεν είναι άγνωστος με τίτλους φυσικά και κάνει τις δηλώσεις του πράξει – ότι θα φέρει τίτλους στο Βόρειο Λονδίνο – όταν αναλάμβανε πέρσι τους Spurs!