Σκόνταψαν στο London Stadium οι Citizens…

October 24, 2020

Σκόνταψαν στο London Stadium οι Citizens…

Image

Η ανεβασμένη West Ham απέδειξε και σήμερα, γιατί πρέπει να θεωρείται πλέον ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, όπως αρκετές μικρομεσαίες ομάδες στην Αγγλία φέτος, κρατώντας στην ισοπαλία την Man City, σε μια έδρα όπου οι Citizens έφευγαν με ευρείες νίκες στο πρόσφατο παρελθόν!

Η ομάδα του Moyes προηγήθηκε νωρίς στο παιγνίδι με τέρμα του Michael Antonio στο 18ο λεπτό, προβάδισμα με το οποίο πήγε στ΄ αποδυτήρια, για το 1ο ημίχρονο.

Ο Pep Guardiola έβαλε Foden, αφαιρώντας Aguero στο ημίχρονο, αλλαγή που έφερε αποτέλεσμα νωρίς, αφού ο μικρός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 51ο, με τον Cancelo (από τους καλύτερους του αγώνα) να καταγράφει την ασίστ!

Image

Παρά την συντριπτική κατοχή 70%, τις 14 ευκαιρίες για γκολ και την είσοδο του Kevin De Bruyne στο 68ο, για τους Citizens, το 1-1 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος, με την City να μετρά 8 βαθμούς, όσους και η αντίπαλος της σήμερα και στην 11η θέση στην βαθμολογία της Premier League, έχοντας φυσικά ένα αγώνα λιγότερο!

Απόλυτοι αριθμοί και ακόμη μια “solid performance” για τον Declan Rice, στο νευραλγικό χώρο του κέντρου για τους Hammers!