Πήρε την νίκη στο Παρίσι- Blancks στο Λονδίνο…

October 21, 2020

Πήρε την νίκη στο Παρίσι- Blancks στο Λονδίνο…

Image

Με θετικά αποτελέσματα, μπήκαν στο Ευρωπαικό ταξίδι, δύο από τις εφτά Αγγλικές ομάδες, με την United να κάνει την έκπληξη στο Παρίσι και την Chelsea να μένει στην λευκή ισοπαλία εντός!

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη, αλλά και σε ρυθμό παιγνίδι, με πολλές φάσεις, τρία γκολ και κάτω υπό συνεχή βροχή, η ομάδα του Solskjaer έφυγε με το τρίποντο, με γκολ του Rashford πριν το τέλος.

Με πέναλτι του Fernandes, μετά από διπλή εκτέλεση, η κόκκινοι διάβολοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Το αυτογκόλ του Martial στο 55ο, έδωσε ώθηση στην Pari, πίεσε αλλά βρήκε σε καλή μέρα τον De Gea!

Ο Solskjaer βλέποντας την Γαλλική ομάδα να κλείνει την Utd, έριξε Pogba στο παιγνίδι και η ροή ξαφνικά άλλαξε, με την ομάδα του Manchester να δημιουργεί προυποθέσεις και τον Navas να πραγματοποιεί με την σειρά του καλές αποκρούσεις!

Μέχρι το 87ο όμως, όταν το πολύ καλό σουτ του Rashford πήγε εκεί που δεν είχε καμιά τύχη για απόκρουση ο Χιλιανός και η Man Utd πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Image

Στον 5ο Όμιλο Chelsea και Sevilla έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που ίσως δεν αφήνει τόσο ικανοποιημένη την ομάδα του Λονδίνου, αφού έπαιζε εντός, αλλά παραμένουν και οι δύο φαβορί για πρόκριση, με γνώμονα ότι και το άλλο παιγνίδι του Ομίλου έληξε στην ισοπαλία.