Πάτησε την σκανδάλη για Partey…

October 6, 2020

Πάτησε την σκανδάλη για Partey…

Image

H Arsenal στο παρά κάτι κατάφερε να πατήσει την σκανδάλη και να ενεργοποιήσει την ρήτρα του Thomas Partey, σε μια μεταγραφή, που αν επαληθευτούν οι αριθμοί, θα φτάσει μέχρι τα 110 εκ στερλίνες, μέσα από ένα τετράχρονο συμβόλαιο και με επιλογή ανανέωσης!

Βάσει του τι γραφόταν στα γραφεία της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η ρήτρα αγγίζει τα 52,5 εκ!

Ο μισθός του θα αγγίξει τις 260 χιλιάδες εβδομαδιαίως και θα πάρει και μπόνους μεταγραφής 2.5 εκ!

10% προμήθεια για τον Agent!

To χαρακτηριστικό της μεταγραφής ( κάτι που εξόργισε και τον Simeone), είναι ότι η Arsenal δεν ήταν υποχρεωμένη να ειδοποιήσει την Atletico, καθώς υπήρχε συμφωνία με τον παίχτη και απλά οι δικηγόροι της παρουσίασαν ένα cheque με το ακριβές ποσό της ρήτρας και πήραν το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή στην Premier League, πριν το deadline 11μμ ώρα Αγγλίας!

Η Arsenal που πιο πριν έκανε business με την Ισπανική ομάδα, παραχωρώντας με δανεισμό τον Torreira, στο πρόσωπο του Γκανέζου, αποκτά ένα πολύ δυναμικό μέσο, που μπορεί να παίξει σωστά με την μπάλα και ο Arteta, παρά το ότι δεν παίρνει τον Aouar, μένει ικανοποιημένος, από την στήριξη της ιεραρχίας των Gunners!

Έξοδος και για τον Guendouzi με δανεισμό στην Hertha Berlin, καθώς δεν κατάφερε να γεφυρωθεί η διαφορά στην σχέση του με τον Arteta, μετά το συμβάν στο παιγνίδι με την Brighton πέρσι!