Πήρε Dias και έδωσε Otamendi η City…

September 30, 2020

Πήρε Dias και έδωσε Otamendi η City…

Image

O Pep Guardiola βλέποντας τα κενά που παρουσίασε η ομάδα του με τους Foxes στην συντριβή του 2-5 και έχοντας ήδη στα σκαριά την μεταγραφή του Ruben Dias, προχώρησε χθες στην ολοκλήρωση της από την Benfica, πληρώνοντας τα 64εκ που ζητούσαν οι Πορτογάλοι!

Στην αντίθετη πλευρά κινήθηκε ο Αργεντινός αμυντικός των Citizens, Nicolas Otamendi, κλείνοντας μια καριέρα 5 χρόνων, με 136 εμφανίσεις και 5 γκολ, με την ομάδα του Manchester!

Η κίνηση αυτή επανέφερε 13,7εκ στα ταμεία των Citizens, καθώς οι δύο μεταγραφές δεν ήταν συνδυαζόμενες!


Ο 23χρονος Πορτογάλλος διεθνής υπέγραψε 6ετές συμβόλαιο, και δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και σε μια ομάδα, που ο προπονητής έχει την φήμη, να βελτιώνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Μετά την απόκτηση του Nathan Ake, η City αποκτά ακόμα ένα αμυντικό ανοίγοντας την πόρτα στον Garcia για πιθανή μετακίνηση στην Barcelona, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του και έχοντας ήδη στις τάξεις της, τους Laporte και Stones.

Η μεταγραφή αυτή ανέβασε πάνω από 400εκ, τα λεφτά που δαπάνησε σε μεταγραφές αμυντικών η ομάδα του Manchester, από τον καιρό που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο Καταλανός τεχνικός!