Τακτική + Αστοχία έφεραν την ισοπαλία!

September 27, 2020

Τακτική + Αστοχία έφεραν την ισοπαλία!

Image

Μπορεί να μιλάμε με αριθμούς όταν μιλάμε για ιστορία, αλλά αυτό που έγινε σήμερα στο Tottenham Hotspur Stadium, δεν θα καταγραφεί ως ρεκόρ ή ακόμη και ιστορία!

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, η 1η φορά που χρειάστηκε ουσιαστικά να δράσει ο Hugo Lloris στο παιγνίδι ήταν στο 97ο λεπτό και στο κάλεσμα να αποκρούσει το πέναλτι του Callum Wilson, κάτι που δεν έφερε εις πέρας και η Newcastle δραπέτευσε με τον βαθμό από το Λονδίνο!

Τόσο one-way ήταν το παιγνίδι για τους Spurs στο 1ο ημίχρονο, με κατοχή που είχε φτάσει στο 81% και τον Darlow, πέραν από το γκολ του Moura στο 25ο λεπτό, να εξουδετερώνει ότι πήγαινε μέσα και κυρίως τις προσπάθειες του Kane, αλλά έχοντας και την τύχη των δύο δοκαριών του Son!

H έξοδος του Son (μυικό πρόβλημα) αποδυνάμωσε την Tottenham επιθετικά, με συνεχείς ημιτελείς και άστοχες προσπάθειες και τον Bruce από την άλλη, να κρατάει την ομάδα του στην διαφορά του ενός γκολ, περιμένοντας την στιγμή, που ήρθε στο 95ο με τον Carroll να κερδίζει ακόμη μια μονομαχία στον αέρα και την μπάλα να κτυπά στο χέρι του Dier, η στιγμή για το VAR ήρθε και η τακτική της αναμονής, κέρδισε την αστοχία της ομάδας του Special One!

Στο Yorkshire derby, η Leeds πήρε 2η νίκη με ένα γκολ του Bamford στο 88ο λεπτό, η Sheff Utd δεν σκόραρε για ακόμα ένα παιγνίδι και μοιραία έμεινε στον βυθό της βαθμολογίας!

Τέλος μεγάλη νίκη για την West Ham, συνέτριψε στο London Stadium την Wolves, με το ευρύ 4-0, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Jarrod Bowen, που σκόραρε δύο τέρματα, στο 17ο και 57ο λεπτά αντίστοιχα!


Ο Jimenez σκόραρε σε λάθος τέρμα στο 66ο και τον χορό έκλεισε ο Haller στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Image

Ναυάγιο η ομάδα του Nuno Espirito, που προβλημάτισε, δεχόμενη 2η συνεχόμενη ήττα!!