Με τον οίστρο του Mane, πέρασε από το Bridge…

September 20, 2020

Με τον οίστρο του Mane, πέρασε από το Bridge…

 

Image

‘Ενα τετράλεπτο στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ήταν αρκετό να τιμωρήσει τα λάθη στην άμυνα της Chelsea και να φθάσει στο 2ο τρίποντο μέσα στο Stamford Bridge, η Liverpool!

Βαρόμετρο φυσικά στην αναμέτρηση ήταν η αποβολή του Christensen στο 44ο λεπτό, μετά από πολλή ανάλυση του Tierney στο μόνιτορ, σε ανατροπή του Mane, που του στερούσε επίτευξη τέρματος, κάτι που επηρέασε την αμυντική λειτουργία των Μπλε του Λονδίνου!

Κι αυτό φάνηκε πέντε λεπτά στο 2ο ημίχρονο όπου ο Mane, που έμελλε να είναι και ο δήμιος της Chelsea, ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας πολύ όμορφης οργανωμένης προσπάθειας των ποδοσφαιριστών του Klopp και έγραψε με κεφαλιά το 0-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, έβαλε πίεση στον Kepa, που υπέπεσε σε ακόμα ένα λάθος και πέτυχε κι ένα 2ο τέρμα, για να δώσει την νίκη στην περσινή πρωταθλήτρια!

Image

Η Chelsea θα μπορούσε να επανέλθει στο παιγνίδι, αν στο 75ο λεπτό ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Werner από σπρώξιμο του Thiago, που έκανε ντεπούτο, αλλά το κτύπημα του Jorginho διάβασε σωστά και απόκρουσε ο Alisson. (Αλήθεια΄γιατί επιμένει να κτυπά αυτού του είδους κτυπήματα, αφού ήδη είναι καλά διαβασμένα από τους τερματοφύλακες;!).

Η κόκκινη και το χαμένο πέναλτι για την Chelsea θύμισε ιστορία που πάει πίσω μέχρι το 1999!

 

O Thiago Alcantara έπαιξε τα πρώτα 45 λεπτά στην Premier League μπαίνοντας ως αλλαγή και ήδη κατέγραψε αριθμούς που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας!