Με Φαραώ προστάτη (Trezeque) βγήκε από την ζώνη!

July 21, 2020

Με Φαραώ προστάτη (Trezeque) βγήκε από την ζώνη!

Γίνονται θαύματα στο ποδόσφαιρο; Άμα έχεις στις τάξεις σου ένα Φαραώ όλα μπορούν να συμβούν!

Η για πολλούς ξεγραμμένη Villa, βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, για πρώτη φορά μετά της 28η Φεβρουαρίου και μια αγωνιστική πριν το τέλος, με το ένα τέρμα διαφορά από την Watford να κρατάει για τα καλά την μοίρα στα χέρια της ή καλύτερα στα πόδια της!

Χρειάστηκε για ακόμη μια φορά η συνεισφορά του Αιγύπτιου επιθετικού της Trezeque (3ο συνεχόμενο στο Villa Park), το γκολ του οποίου στο 27ο λεπτό, ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στους Villans απέναντι στην Arsenal, την 1η εντός μετά από 18 παιγνίδια απέναντι στους Gunners και συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο του 1998!!

Οι κανονιέρηδες που, προσδοκούν να παίξουν στην Ευρώπη εν μέσω FA Cup πλέον και αφού καταφέρουν να το κατακτήσουν στον τελικό απέναντι στην Chelsea την 1η Αυγούστου, έμειναν για ακόμη μια φορά χωρίς σουτ στο τέρμα (με City η προηγούμενη) και είχαν ως καλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Nketiah!

Η Villa πάει την Κυριακή να παίξει στο Λονδίνο με την West Ham, που κατάφερε να σωθεί την περασμένη βδομάδα, ενώ η Watford και αυτή στον Λονδίνο με την αδιάφορη πλέον Arsenal!