Με Kane απ’ τα παλιά και σούπερ Lloris!

July 19, 2020

Με Kane απ’ τα παλιά και σούπερ Lloris!

H Tottenham αύξησε τις πιθανότητες για να συμμετάσχει και του χρόνου στα κύπελλα Ευρώπης, μετά την εμφατική νίκη με 3-0 επί της Leicester, η οποία πλέον είναι πολύ κοντά στο να χάσει κάτι που έμοιαζε σίγουρο πριν από 10-12 αγωνιστικές, το εισιτήριο για το Champions League.

Η ομάδα του Brendan Rodgers ήταν στην πρώτη τετράδα της Premier League σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ωστόσο, μετά τη σημερινή ήττα στο Λονδίνο κινδυνεύει να μείνει 5η, ακόμα και σε περίπτωση που κερδίσει την Man Utd στην τελευταία αγωνιστική!

Όσον αφορά την Tottenham, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη αμύνθηκε σθεναρά για να κρατήσει το 3-0 και για αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο φανταστικός Lloris, ειδικά με τις φοβερές αποκρούσεις που έκανε στις προσπάθειες των Vardy, Perez και Gray.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής για την ομάδα του Jose Mourinho ήταν ο Harry Kane, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, ενώ το σκορ άνοιξε ο James Justin με αυτογκόλ και μετά από προσπάθεια του Son Heung-min.

Με τη νίκη της ανέβηκε στην 6η θέση, στο +2 από τη Wolves, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.