Δεν πήραν θαύμα παραμονής από τους Άγιους!

July 19, 2020

Δεν πήραν θαύμα παραμονής από τους Άγιους!

Τα ηρωικά των τελευταίων ημερών (βλέπε Leicester) ήθελαν να επαναλάβουν σήμερα οι Cherries, στο South Coast derby, αλλά απέναντι τους είχαν μια από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας και από τις πιο φορμαρισμένες μετά το restart!

Η ήττα κράτησε την ομάδα του Eddie Howe στην ίδια θέση αλλά με αμυδρές ελπίδες παραμονής, με τις Watford  και Aston Villa που είναι πάνω και κάτω από αυτήν, να έχουν να δώσουν δύο παιγνίδια εν σχέσει με ένα αυτής!

Αν και ξεκίνησε πολύ καλά το παιγνίδι και πίεσε την Southampton ήταν οι Saints που κτύπησαν πριν την λήξη του ημιχρόνου με το 21o φετινό τέρμα του Danny Ings!

Ο Ings με αυτό το τέρμα κατάφερε να σκοράρει σε 19 διαφορετικά παιγνίδια φέτος, κάτι που δεν έγινε ξανά στην Southampton!

O ίδιος παίχτης θα μπορούσε να έβαζε δύο τέρματα μπροστά την ομάδα του αν στο 59ο λεπτό, δεν έστελνε την μπάλα στον Ramsdale, από το σημείο του πέναλτι!

Ήταν το 3ο χαμένο πέναλτι από τα τέσσερα που κέρδισε φέτος η Southampton!

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε τέρμα της Bournemouth από το VAR και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το τελικό 0-2 από τον Che Adams.