Οι Gunners κτύπησαν τους Champions!

July 15, 2020

Οι Gunners κτύπησαν τους Champions!

Ήθελε νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κομμάτι Ευρώπη η Arsenal και την πέτυχε ανέλπιστα πάνω στους πρωταθλητές, που για ακόμη μια φορά δεν ήταν συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, όπως την πριν κατάκτηση του τίτλου περίοδο!

Έκαναν τραγικά λάθη στην άμυνα (κάτι που συνήθως οι αποψινοί αντίπαλοι υποπίπτουν) και βασικά δώρισαν τα δύο γκολ με τα οποία γύρισε το παιγνίδι η Arsenal, ενώ είχε μείνει νωρίς στο σκορ πίσω με γκολ του Mane στο 20ο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό και ασίστ του Robertson.

Οι Gunners xωρίς τον Aubameyang στην ενδεκάδα και με τον Lacazette να σκοράρει για ακόμη ένα παιγνίδι, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και ασυνεννοησία των πρωταθλητών στα μετόπισθεν και με τον Γάλλο αρχικά στο 32ο λεπτό και τον Nelson στο 44ο μετά από ασίστ του Lacazette, να γυρίσουν το παιγνίδι και να πάρουν μια μεγάλη νίκη που αφήνει έστω και αμυδρά την πόρτα της Ευρώπης ανοιχτή!

Με το γκολ και  την ασίστ, ο Lacazette επαναλάμβανε κάτι που πέτυχε ο συμπατριώτης του Thierry Henry το 2007 σε βάρος της Man Utd όταν ήταν και αυτή στην κορυφή τότε!

Η νίκη της Arsenal ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, μετά την ήττα απογοήτευση, στο Tottenham Hotspur Stadium και την στέλνει με καλή ψυχολογία, στον ημιτελικό του Wembley το Σάββατο απέναντι στην City!

Η Liverpool την περασμένη βδομάδα έχασε το ρεκόρ που κυνηγούσε για το απόλυτο του εντός έδρας στο παιγνίδι με την Burnley, μετά την σημερινή ήττα, χάνει και την ευκαιρία να ξεπεράσει τους 100 βαθμούς, αφού έμεινε στους 93ς με δύο παιγνίδια να απομένουν!