Επανέλαβε παλιές κακές συνήθειες…

July 7, 2020

Επανέλαβε παλιές κακές συνήθειες…

Ένα παιγνίδι που φάνταζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα ότι, η Arsenal θα πετύχαινε τέταρτη συνεχόμενη νίκη στράβωσε στο τέλος, αφού επανήλθε σε κάποιες παλιές, κακές συνήθειες της!

Οι κανονιέρηδες ήταν καλύτεροι σε μεγάλα χρονικά διαστήματα στο Emirates, απόρροια και του προβαδίσματος που πήραν σχετικά νωρίς, απώλεσαν πολλές ευκαιρίες για να σκοτώσουν το παιγνίδι και στο τέλος και αφού έμειναν με δέκα στον αγώνα, δέχθηκαν την ισοφάριση έξι λεπτά πριν το τέλος!

Η Leicester για ακόμη μια φορά δεν ήταν η ομάδα που γνωρίσαμε στο 1ο μισό της χρονιάς, κατάφερε όμως να φύγει με τον ένα βαθμό και να παραμείνει ζωντανή στην κούρσα για Champions League.

Η Arsenal προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με το το 20ο φετινό τέρμα του Aubameyang, μετά από ακόμη μια ασίστ του Saka!

Η φάση που άλλαξε την ροή του παιγνιδιού ήρθε στο 75ο όταν ο Nketiah και ενώ μπήκε αλλαγή στο 71ο, έβαλε απρόσεχτα το πόδι του στον Justin, με τον Kavanagh να του δείχνει την κίτρινη κάρτα!

Κίτρινη που έγινε κόκκινη όμως από το VAR, για επικίνδυνο παίξιμο!

Στο 84ο λεπτό ο Gray βρήκε μόνο και ακάλυπτο τον Vardy, που έξυπνα με προβολή, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, φθάνοντας στα 22, κρατώντας την διαφορά, από τον 2ο Aubameyang, στα δύο τέρματα!