Υπογράφει ο Auba…

July 6, 2020

Υπογράφει ο Auba…

Μάριος Βατυλιώτης

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στο “Project Arteta” να αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου, του Pierre-Emerick Aubameyang στην Arsenal!

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε επιτακτικά από την διοίκηση των κανονιέρηδων, την ανανέωση του συμβολαίου του Γκαμπονέζου επιθετικού, το οποίο τρέχει μέχρι το 2021.

Το ίδιο προσπάθησε και με δικές του κατ΄ιδίαν συναντήσεις, θέτοντας ως κίνητρο, την θέληση του να κτίσει την νέα Arsenal, όχι μόνο γύρω από την δεινότητα του σκοραρίσματος του, αλλά και την δική του ηγετική μορφή!

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Agglia.net, φέρουν την ανακοίνωση της ανανέωσης του Auba θέμα ημερών, καθώς οι Joshua Kroenke/Sanlehi/Edu – ιδιοκτησιακό/διευθυντικό/τεχνο-διευθυντικό αντίστοιχα καθεστώς, ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του τεχνικού τους, για στήριξη των πλάνων του, αλλά ταυτόχρονα και στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, όχι μόνο για απολαβές αξίας της ποιότητας του, αλλά και για εγγυήσεις ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης, για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια!

Οι λεπτομέρειες της ανανέωσης αναφέρουν, τρίχρονο συμβόλαιο (κάτι που σπάει την πολιτική των Gunners για τέτοια συμβόλαια, σε ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τα 30 χρόνια) και τις απολαβές του να αγγίζουν τις 250 χιλιάδες εβδομαδιαίως, κάτι που ταυτόχρονα τον θέτει, τον 2ο υψηλότερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή, μετά τον Ozil (350 χλ) με το μέλλον όμως του Γερμανού ποδοσφαιριστή αρκετά αβέβαιο, καθώς η διοίκηση εύχεται την φυγή του, για να ισορροπήσει ακόμη περισσότερα το μισθολόγιο των κανονιέρηδων!

Πάντως ο Aubameyang φρόντισε να δώσει την χαρά στους οπαδούς της Arsenal όταν σε μια συνομιλία στο instagram, κάποιος τον προέτρεψε να κλείσει το μάτι, αν όντως υπόγραψε νέο συμβόλαιο και αυτός αντέδρασε ανάλογα!!

Η φημολογούμενη ανανέωση του συμβολαίου του Aubameyang, αποτελεί συνέχεια της ανανέωσης των συμβολαίων, δύο άλλων σημαντικών πλέον ποδοσφαιριστών των κανονιέρηδων, Saka και Martinelli.