Κρατάει το σερί του Anfield…

July 5, 2020

Κρατάει το σερί του Anfield…

Οδεύει προς ακόμα ένα ρεκόρ η πρωταθλήτρια Liverpool, καθώς το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων κράτησε για ακόμη μια μέρα στο Anfield!

17η συνεχόμενη νίκη φέτος, 24 στο σύνολο, είναι αριθμοί που δίνουν περισσότερη έκταση στην επικράτεια της φετινής πρωταθλήτριας!

Το “hangover” πάντως συνέχισε και σήμερα, παρά τις προσπάθειες του Jurgen Klopp να επαναφέρει την ομάδα σε επίπεδα πριν της κατάκτησης του τίτλου!

Σε ένα πολύ μέτριο 1ο ημίχρονο, κατάφερε μόλις ένα σουτ στο τέρμα, με την Villa να κρατάει το μηδέν παθητικό, δεν μπόρεσε να επιβάλει το γνώριμο παιγνίδι της!

Στο 2ο ημίχρονο βελτιώθηκε, ήταν υποφερτή και κατάφερε να προηγηθεί με τον Mane στο 71ο λεπτό μετά από ασίστ του Keita.

Περίμενε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να φθάσει σε ένα 2ο, με τον νεαρό Curtis Jones και αφού μπήκε στο παιγνίδι τέσσερα λεπτά πιο πριν, πανηγυρίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινή ανανέωση του συμβολαίου του!

Με το γκολ αυτό ο Curtis είναι πλέον, ο δεύτερος νεαρότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει για την Liverpool, μετά τον Trent Alexander Arnold πίσω στο 2017 στο παιγνίδι με την Swansea!

Ήταν ένα τέρμα που είχε και την συνεισφορά του Salah, ο οποίος με την συμμετοχή του αυτή έγραψε ιστορία, καθώς είναι ο πιο γρήγορος, μη Άγγλος ποδοσφαιριστής, που φτάνει σε συνεισφορά 100 τερμάτων σε μόλις 116 συμμετοχές στην Premier League!!