Στα ημιτελικά για ελπίδα διάκρισης οι Gunners…

June 28, 2020

Στα ημιτελικά για ελπίδα διάκρισης οι Gunners…

Ένα εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Pepe στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης φαινόταν ότι θα ήταν αρκετό για να στείλει τους κανονιέρηδες στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Όμως το τέρμα του McGoldrick στα 87ο, θύμισε ξανά τις κακές στιγμές των κανονιέρηδων και έβαλε ψύλλους στον κόρφο του τεχνικού της!

Όλα έδειχναν πλέον ότι το παιγνίδι θα πήγαινε στην παράταση, μέχρι που σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Pepe αρχικά επιχείρησε σουτ και στην συνέχεια η μπάλα έπεσε στον Ceballos, που μετά από προώθηση και δυνατό βολέ νίκησε στην έξοδο τον Henderson και έδωσε την μεγάλη νίκη πρόκριση με δραματικό τρόπο στην ομάδα του Λονδίνου!

Σε ένα παιγνίδι που δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα ποιότητας, η Sheff Utd έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι η ομάδα που απολαύσαμε πριν την διακοπή και από την άλλη η Arsenal με αρκετό rotation και πάλι, ήθελε πάση θυσία αυτό το παιγνίδι και πέτυχε 2η συνεχόμενη νίκη και πάλι εκτός για να επανέλθει ηρεμία και ενθουσιασμός για ένα θεσμό που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις από οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

Δύο γκολ των Blades σωστά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από το Var…