Καρέ τετράδας για την Μπλε αρμάδα του Lampard…

June 28, 2020

Καρέ τετράδας για την Μπλε αρμάδα του Lampard…

Τι κι αν άλλαξε ο θεσμός;!

Η Chelsea συνέχισε το αήττητο σερί της και το απόλυτο restart, με την είσοδο της στα ημιτελικά του FA Cup Αγγλίας.

Κέρδισε στο King Power, την καλύτερη πελάτη στον θεσμό (εφτά προκρίσεις σε βάρος της) με την πολύ καλή εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου και αφού ο Lampard έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο, εκνευρισμένος από τα πολλά λάθη του 1ου και κυρίως από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε!

Μια από τις αλλαγές του ο Barkley, συνδέθηκε άψογα με την καλοζυγισμένη σέντρα του Willian στο 63ο, για να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η Leicester για ακόμη μια φορά ήταν άσφαιρη επιθετικά, είχε άλλοθι τον τραυματισμό και απουσία του Maddison στην προπόνηση, αλλά σίγουρα δεν θυμίζει την ομάδα υπόδειγμα στο 1ο μισό της σεζόν!

Άξιο απορίας γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο μοναδικός επιθετικός (Iheanacho) που είχε στον πάγκο ο Brendan Rodgers και ενώ είχε ένα γεμάτο μισάωρο στην διάθεση του!!

Ο Frank Lampard για ακόμη μια φορά βρίσκει λύσεις από τον πάγκο και το καλύτερο για τους οπαδούς της Chelsea είναι ότι, δεν διστάζει να ρισκάρει να αλλάξει τον ρουν του αγώνα, όπως έπραξε επιτυχώς και στο παιγνίδι με την Villa, αλλά και σήμερα!