Αμερικάνικα βόλια από τον πάγκο για τους Μπλε…

June 21, 2020

Αμερικάνικα βόλια από τον πάγκο για τους Μπλε…

Οι δύο αλλαγές του Lampard στο 2ο ημίχρονο ήταν αυτές που άλλαξαν το σενάριο στο Villa Park και το παιγνίδι γύρισε για τους Μπλε του Λονδίνου, φεύγοντας με το πολύτιμο τρίποντο από το Birmingham και εδραιώνοντας την παρουσία της στην τετράδα!

Ξεκίνησε πολύ δυνατά είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και να κάνει άνετη την επικράτηση της απέναντι στους Villans, που καίγονταν για βαθμούς και αφού δεν το πέτυχε αυτό, ήρθε το τέρμα του Hause Kortney πριν την λήξη του ημιχρόνου να κάνει δύσκολα τα πράγματα γι΄αυτήν και να δώσει ελπίδες βαθμολογικού κέρδους στην Villa>

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 1ο δεκαπεντάλεπτο του 2ου ημιχρόνου και αφού είδε την γηπεδούχο να κλείνεται πίσω, ο Lampard έκανε τις δύο κινήσεις από τον πάγκο και η ανταμοιβή ήρθε σχεδόν άμεσα!

Pulisic και Barkley είχαν συμμετοχή και στα δύο γκολ, ο Αμερικανός σκόραρε το 1ο στο 60ο λεπτό και ο Giroud στο 62ο το 1-2 και όλα πήραν πλέον την λογική των προγνωστικών!

Η Villa δεν μπόρεσε να προστατέψει το προβάδισμα που πήρε, ήταν καλή κατά διαστήματα, αλλά για ακόμη μια φορά αχίλλειος πτέρνα παρουσιάζεται η αμυντική λειτουργία της!

Οι δυο καλοί φίλοι από τις ένδοξες μέρες στους Μπλε, Frank Lampard και John Terry, βρέθηκαν αντιμέτωποι στον πάγκο για ακόμη μια φορά, αλλά αντίθετα με πέρσι, όταν ήταν προπονητής στην Derby o Lampard, φέτος πήρε “εκδίκηση” με την ομάδα του Λονδίνου…