Άλμα εδραίωσης εν μέσω εξαγοράς για τους Magpies…

June 21, 2020

Άλμα εδραίωσης εν μέσω εξαγοράς για τους Magpies…

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς να περνάει από αντιξοότητες, αλλά να βαίνει σε πολύ καλό δρόμο όπως φαίνεται και με την πιθανότητα, αρκετοί από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές , ακόμη και ο προπονητής, να μην είναι παρών στα μεγαλεπήβολα σχέδια των Σαουδάραβων, η Newcastle έκανε το απόλυτο “Restart” με εμφαντική νίκη πάνω στην Sheff Utd και εδραιώθηκε στο μέσο της βαθμολογίας μακριά από περιπέτειες!

Εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε νωρίς στο 2ο ημίχρονο (2η κίτρινη Egan στο 50ο λεπτό) και με την μεσοεπιθετική της γραμμή να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική (κυρίως ο Ritchie που επέστρεψε) φιλοδώρησε με τρία τέρματα, την άλλοτε πολύ καλά αμυντικά στημένη Sheffield!

Ήταν το 2ο παιγνίδι των Blades του Wilder και για ακόμη μια φορά δεν έδειξαν τα καλά στοιχεία, που τους έφεραν στα ψηλά της βαθμολογίας, πριν την διακοπή!

Αλλεπάλληλα λάθη, με πιο τραγικό του Stevens, έφεραν το 1-0 από τον Saint-Maximin στο 55ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ritchie, ο ίδιος με έξυπνο σουτ νίκησε τον Henderson στο 69ο για το 2-0 και ο Joelington στο 78ο μετά από ωραία μεταβίβαση του Almiron, έγραψε το τελικό 3-0 για τους Magpies.