Ήθελαν τρίποντο συμβιβάστηκαν στην δίκαιη ισοπαλία…

June 19, 2020

Ήθελαν τρίποντο συμβιβάστηκαν στην δίκαιη ισοπαλία…

Τελικά αυτοί που περίμεναν ότι η διακοπή θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου αναθεώρησαν κάπως, γιατί και δύναμη και πάθος, αρκετές φάσεις και πολύ καλές στιγμές κατέγραψε το παιγνίδι στο Tottenham Hotspur Stadium, που στο τέλος βρήκε τις δύο ομάδες να “συμβιβάζονται” στο ισόπαλο 1-1.

Η Man Utd μπήκε δυνατά στο παιγνίδι, αλλά ήταν η Tottenham που άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Ολλανδό Bergwijn, ο οποίος κέρδισε στην ταχύτητα τον Maguire και με δυνατό βολέ νίκησε τον De Gea, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει, παρά το ότι ακούμπησε την μπάλα!

Η Utd άρχισε να γίνεται πιο απειλητική πίεσε το τέρμα του Lloris άγγιξε 61% κατοχή στο παιγνίδι, αλλά αυτός που έμελλε να την βοηθήσει, ερχόμενος από τον πάγκο, ήταν ένας παλιός ξεχασμένος (και λόγω τραυματισμών) που πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν έχει μέλλον στο Old Trafford!

Ο Paul Pogba μπήκε αλλαγή στο 63ο και στο 80 κέρδισε το πέναλτι από την λανθασμένη προβολή του Eric Dier και το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Bruno Fernandes, για να δώσει τον ένα βαθμό στην Man Utd.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jonathan Moss λίγα λεπτά αργότερα, σφύριξε και 2ο πέναλτι για τους “Κόκκινους Διαβόλους”  που σωστά ακυρώθηκε από το VAR!

Πάντως η συνεργασία Pogba- Fernandes στον χώρο του κέντρου της United, μετά την είσοδο του Γάλλου στο παιγνίδι, έβγαλε καλά στοιχεία δίνοντας τροφή και καλύτερες επιλογές στον Νορβηγό coach για την συνέχεια!

Ο Jose Mourinho έφθασε πολύ κοντά στο να κερδίσει την παλιά του ομάδα στο τέλος όμως, η είσοδος του ποδοσφαιριστή, που έπαιξε μεγάλο ρόλο για την φυγή του από το Manchester, του στέρησε την χαρά της νίκης!