Τι να την κάνει τη συγνώμη;

June 18, 2020

Τι να την κάνει τη συγνώμη;

Ισοπαλία χωρίς γκολ και με… δύο ηττημένους είχαμε στο “Villa Park”, στο παιχνίδι που σηματοδότησε την επιστροφή της δράσης στην Premier League.

Η Aston Villa αγωνιζόταν με την υποχρέωση νίκης για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Sheffield United πέτυχε ένα κανονικό γκολ, το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ αφού δεν λειτούργησε ποτέ η τεχνολογία του goal line technology.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα η εταιρία Hawk-Eye, η οποία έχει εγκαταστήσει το σύστημα, απολογήθηκε μέσω ανακοίνωσης στην Sheffiled Utd, αλλά και την Premier League, εξηγώντας τον λόγω που δεν λειτούργησε το σύστημα, για πρώτη φορά μετά από 9,000 αγώνες!

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η θέση του τερματοφύλακα, του αμυντικού και του δοκαριού εμπόδιζε το πεδίο των επτά καμερών που λειτουργούν για το σύστημα, με τέτοιο που δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ πριν στους περισσότερους από 9000 αγώνες στους οποίους είχε χρησιμοποιηθεί το σύστημα. Παράλληλα, σημειώνεται πως  πριν από την σέντρα του αγώνα τον αγώνα το σύστημα είχε δοκιμαστεί και λειτουργούσε κανονικά. Καταλήγοντας, εκφράζει τις απολογίες της προς την Premier League, τη Sheffield Unitedκαι όσους επηρεάστηκαν από το γεγονός αυτό.

Το γκολ δεν μέτρησε φυσικά ποτέ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν σε μια νίκη που θα τους έφεραν στην 5η θέση, πάνω από την Man Utd η οποία αύριο παίζει στην έδρα της Tottenham.