Όνειρα με χρώμα κόκκινο!

March 10, 2020

Όνειρα με χρώμα κόκκινο!

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ που διεξήχθη την Κυριακή στο «θέατρο των ονείρων» χαροποίησε δύο ομάδες. Manchester United και Manchester City αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στην Premier League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-0. Οι τρεις βαθμοί διατήρησαν τους «κόκκινους διάβολος» κοντά στην τετράδα, ενώ οι συμπολίτες τους με την ήττα έδωσαν την ευκαιρία στη Liverpool να διατηρήσει το +25. Δεν είναι για τη μεγάλη διαφορά που χάρηκαν οι «κόκκινοι», αλλά για το λόγο πως πλέον χρειάζονται μόνο ακόμη έξι βαθμούς για να κλειδώσουν τον τίτλο! Οι πρωτοπόροι είχαν κερδίσει μια μέρα νωρίτερα τη Bournemouth με ανατροπή στο σκορ.

Καλά κρατεί η μάχη για είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League, με τη Leicester να επιστρέφει εμφατικά στις νίκες ρίχνοντας «4άρα» στην Aston Villa και να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Στην 4η θέση είναι ακόμη η Chelsea, που όμως νιώθει την παρουσία της ομάδας του Ole Gunnar Solskjaer που βρίσκεται στο -3 από τους «μπλε». Πέντε βαθμούς από τη Λονδρέζικη ομάδα είναι η Wolves που είχε απώλειες και η Sheffield United που έχει μάλιστα παιχνίδι λιγότερο.

Καμιά από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας δεν πήραν βαθμό, με τη Norwich που είναι ουραγός να απέχει έξι  βαθμούς από τη… σωτηρία. Προτελευταία η Aston Villa που υπέστη βαριά ήττα, με τις Bournemouth, Watford και West Ham να είναι στο +2 από αυτήν.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα όλων των αναμετρήσεων:

Manchester United 2-0 Manchester City

Chelsea 4-0 Everton

Liverpool 2-1 Bournemouth

 

Burnley 1-1 Tottenham

Arsenal 1-0 West Ham

Leicester 4-0 Aston Villa

Crystal Palace 1-0 Watford

Sheffield United 1-0 Norwich

Southampton 0-1 Newcastle

Wolves 0-0 Brighton