Έντονη η μάχη της τετράδας, δεν άλλαξε κάτι στα κάτω στρώματα

February 25, 2020

Έντονη η μάχη της τετράδας, δεν άλλαξε κάτι στα κάτω στρώματα

Παρελθόν αποτελεί ακόμη μια αγωνιστική στην Premier League, με τη Liverpool να πλησιάζει περισσότερο στον τίτλο. Με τη νίκη χθες επί της West Ham οι «κόκκινοι» χρειάζονται ακόμη τέσσερα «τρίποντα» για να κλειδώσουν την πρωτιά, ανεξάρτητα τι κάνει η 2η στη βαθμολογία Manchester City, που το Σάββατο πέτυχε «διπλό» κόντρα στη Leicester.

Στη μάχη της τετράδας οι «αλεπούδες» έχουν απόσταση ασφαλείας εννέα βαθμών από την 5η Manchester United, η οποία έριξε «3άρα» στη Watford. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στο -3 από την Chelsea που βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Tottenham. Στοίχισε η ήττα στους «πετεινούς», ρίχνοντας τους στην 6η θέση και τέσσερις βαθμούς μακριά από τους «μπλε».

Απώλειες είχε και η Sheffield, που είναι στην 7η θέση και απέχει ένα και τρεις βαθμούς από τις Wolves και Arsenal αντίστοιχα. Η τελευταία επικράτησε της Everton, ενώ οι «λύκοι» είχαν εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Norwich. Καμιά από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες πέντε θέσεις δεν είχε βαθμολογικό κέρδος, με τις Aston Villa και Bournemouth να χάνουν από Southampton και Burnley αντίστοιχα, μένοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα και των δέκα αναμετρήσεων της 27ης στροφής του πρωταθλήματος:

Liverpool 3-2 West Ham

Chelsea 2-1 Tottenham

Arsenal 3-2 Everton

Leicester 0-1 Manchester City

Manchester United 3-0 Watford

Wolves 3-0 Norwich

Burnley 3-0 Bournemouth

 

Crystal Palace 1-0 Newcastle

Sheffield United 1-1 Brighton

Southampton 2-0 Aston Villa