Τα στιγμιότυπα της 26ης αγωνιστικής

February 20, 2020

Τα στιγμιότυπα της 26ης αγωνιστικής

Μετά και από τη διεξαγωγή της χθεσινής εξ αναβολής αναμέτρησης, ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική της Premier League, που διήρκεσε συνολικά 12 ημέρες λόγω της χειμερινής διακοπής που ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη.

Συνέχισε την αήττητη πορεία της και το νικηφόρο σερί της η πρωτοπόρος Liverpool, που κέρδισε δύσκολα την ουραγό Norwich η οποία είναι εφτά βαθμούς μακριά από τη… σωτηρία στην κατηγορία. Στο -22 έμεινε η Man City που επικράτησε άνετα της West Ham, αφήνοντας όμως τέσσερις βαθμούς πίσω της την Leicester που εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Wolves.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη μάχη της τετράδας, έπειτα και την ήττα της Chelsea από τη Man Utd, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Ενδιάμεσα τους βρίσκονται Sheffield United και Tottenham με ένα και δύο βαθμούς λιγότερους από τους «μπλε» που είναι στην 4η θέση. Οι «λύκοι» ισοβαθμούν πλέον με την Everton, η οποία επικράτησε της Crystal Palace. Έριξε «4άρα» στη Newcastle και βρίσκεται στην 10η θέση η Arsenal, διατηρώντας ελπίδες για είσοδο στην τετράδα απέχοντας για την ώρα εφτά βαθμούς.

Στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας από 24 βαθμούς βρίσκονται Watford και η West Ham, με την Aston Villa να είναι μόλις ένα βαθμό πιο πάνω. Στο +2 και +3 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται Bournemouth και Brighton αντίστοιχα.

Δείτε τα στιγμιότυπα και των δέκα παιχνιδιών:

Chelsea 0-2 Manchester United

Aston Villa 2-3 Tottenham

Manchester City 2-0 West Ham

Norwich 0-1 Liverpool

Arsenal 4-0 Newcastle

Southampton 1-2 Burnley

Wolves 0-0 Leicester 

Everton 3-1 Crystal Palace

Sheffield United 2-1 Bournemouth

Brighton 1-1 Watford