Προβάδισμα ουσίας οι Μαδριλένοι…

February 19, 2020

Προβάδισμα ουσίας οι Μαδριλένοι…

Ήταν Atletico, ήταν ομάδα Simeone, πήρε προβάδισμα νωρίς και το προστάτευσε μέχρι τέλους!

Αυτό θα πάρει ως ασπίδα στο Anfield απέναντι στην περσινή τροπαιούχο, που είχε μεν καλές στιγμές και ευκαιρίες  στο παιγνίδι, αλλά δεν μύριζε Liverpool της Premier πορείας!

Η γηπεδούχοι ήθελαν και πήραν με τσαμπουκά την νίκη, με όπλο το φανατικό κοινό του Wanda, ξέροντας ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα στην καυτή έδρα των Reds.

Το γρήγορο τέρμα του Σαούλ στο 4ο λεπτό έδωσε καλύτερο ρυθμό στο παιγνίδι, οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, όμως από την μια η αστοχία και από την άλλη η παρουσία των δύο καλύτερων τερματοφυλάκων στα γκολπόστ, δεν το επέτρεψαν και στο τέλος το σφύριγμα του Πολωνού ρεφ βρήκε την Ισπανική ομάδα να παίρνει την νίκη με το καλύτερο στενό σκορ, φροντίζοντας να μην δεχθεί τέρμα, κάτι που θα χρησιμοποιήσει ως όπλο στον Anfield.

Προβάδισμα στην Dortmund μετά το 2-1 στην Γερμανία

Το άστρο του Halland έλαμψε και στο Champions League όπου μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, η Dortmund πήρε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση με τα δύο τέρματα του Νορβηγού και ενώ η Pari είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Neymar. Όλα αυτά σε διάστημα οκτώ λεπτών από το 69ο μέχρι 77ο!