Η λύση ήρθε από τον πάγκο…

February 15, 2020

Η λύση ήρθε από τον πάγκο…

Η Liverpool έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην πορεία της προς τον τίτλο πετυχαίνοντας την 25η νίκη της φέτος σε 26 αγώνες!

Για να πετύχει τον στόχο της όμως χρειάστηκε βοήθεια από τον πάγκο και στην επιστροφή του ο Mane, ήταν αυτός που έδωσε την λύση με όμορφη ενέργεια στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τι κι αν τις χώριζαν 55 ολόκληροι βαθμοί στην εκκίνηση της αναμέτρησης, καθώς πρώτη αντιμετώπιζε τελευταία, η Norwich του Γερμανού Farke έβαλε δύσκολα στην ομάδα του εταίρου Γερμανού της Premier!

Κράτησε την επίδοξη πρωταθλήτρια μακριά από το τέρμα του Krul και μάλιστα ήταν αυτή που βρήκε την καλύτερη φάση του 1ου ημιχρόνου με τον Allison να εξουδετερώνει την πάσα του Rupp προς τον Pukki!

Στο 2ο ημίχρονο τα πράγματα κύλισαν στο ίδιο μοτίβο με την Liverpool να κρατά μπάλα αλλά χωρίς την μεγάλη φάση!

Η είσοδος του Mane έδωσε μια άλλη επιθετική ώθηση στους Reds και αφού βρήκε διπλή ευκαιρία με Salah και Keita, εξουδετέρωσε διαδοχικά ο Krul, ήρθε το γκολ του Σενεγαλέζου δώδεκα λεπτά πριν το τέλος και ενώ πιο πριν η Norwich είχε δοκάρι με τον Tettey!

H Liverpool με την νίκη της ξεπέρασε πλέον και την Nottm F. του Clough της περιόδου 77/78, όπου παρέμεινε αήττητη για 42 αγώνες και κυνηγάει πλέον το ρεκόρ των Invincibles της Arsenal, των 49 αγώνων της περιόδου 2003/04!

Επίσης με την νίκη της και μετά από 26 αγώνες, έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία, όχι μόνο της Αγγλικής μεγάλης κατηγορίας, αλλά και των άλλων τεσσάρων μεγάλων πρωταθλημάτων!!