Κινδυνεύει με καμπάνα λόγω… κορονοϊού ο Dele Alli !

February 10, 2020

Κινδυνεύει με καμπάνα λόγω… κορονοϊού ο Dele Alli !

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) κάλεσε σε απολογία τον Dele Alli για το αμφιλεγόμενο βίντεο που ανέβασε το περασμένο Σάββατο (09/02) στα ΜΚΔ, με πρόθεση, όπως φάνηκε, να διακωμωδήσει τον κορονοϊού.

Ο 23χρονος άσος της Tottenham αντιλήφθηκε το λάθος του για να αστειευτεί με μια ασθένεια η οποία σκότωσε πέραν των 900 Κινέζων, το κατέβασε άμεσα, απολογήθηκε για την πράξη του και ακολούθως ανάρτησε νέο βίντεο στα social media λέγοντας πως : «ο ιός πρέπει να γίνει πιο γρήγορος αν θέλει να με πιάσει», ωστόσο, ήταν πολύ άτοπο και άκυρο και αναγκάστηκε ν’ απολογηθεί μόλις κατάλαβε το μεγάλο του λάθος. Δεν ήταν καθόλου σωστό να κάνω πλάκα με αυτό το θέμα και θα ήθελα ν’ απολογηθώ. Διέγραψα αμέσως το βίντεο, απογοήτευσα πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου κι έπειτα την ομάδα μου. Δεν θέλω να έχουν τέτοια εντύπωση για εμένα… Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η πλάκα».

Η FA έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τα όποια ρατσιστικά ή υποτιμητικά σχόλια από ποδοσφαιριστές στο social meadia και ιδιαίτερα αυστηρή όταν θεωρήσει πως κάποιος ενεργεί με τέτοιο τρόπο που προσβάλει ή φέρνει δυσπιστία στο παιχνίδι.

Αυτό που απομένει είναι κατά πόσο ο Dele Alli κινδυνεύει με τιμωρία, κάτι που φαντάζει και αρκετά πιθανό. Θυμίζουμε πως πριν μερικούς μήνες τιμώρησε τον Bernardo Silva με μία αγωνιστική και πρόστιμο για χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε στα social media προς τον συμπαίκτη του στη City, Mendy, το οποίο θεωρήθηκε ρατσιστικό.