Άργησε αλλά… ξέσπασε με Lingard o Solskjaer

January 30, 2020

Άργησε αλλά… ξέσπασε με Lingard o Solskjaer

 

 

 

O Jesse Lingard αποτελεί εδώ και πολύ καιρό το κόκκινο πανί των φίλων της Manchester United, μάλλον δικαιολογημένα λόγω των μέτριων εμφανίσεων και των απογοητευτικών αριθμών του σε γκολ και ασίστ. Ωστόσο, ο Ole Gunnar Solskjaer τον υποστήριζε και με λόγια αλλά και στην πράξη.

Χθες όμως ο τεχνικό της United δεν άντεξε και ξέσπασε κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Man City. Στα μισά της επανάληψης ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Νορβηγό να είναι έξαλλος και να τα λέει σε έντονο ύφος στον Άγγλο επιθετικό, μετά από ένα ακόμα λάθος που έκανε στο παιχνίδι και το ποίο οδήγησε σε μια μεγάλη ευκαιρία του αντιπάλου

«Jesse. One more time and you’re f****** off» (Jesse. Αν Μία ακόμα φορά και είσαι εκτός»), φώναξε στον παίκτη του ο Solskjaer. Και λίγα λεπτά αργότερα τον έκανε αλλαγή! Όπως μεταφέρουν άτομα που ήταν στο γήπεδο (δεν έδειξε κάτι ο τηλεοπτικός φακός), ο Lingard είτε δεν άκουσε τον προπονητή του είτε τον αγνόησε, προκαλώντας το μένος του Solskjaer.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Man Utd είπε: «Ήταν η ένταση της στιγμής. Όταν χάνεις την μπάλα, πρέπει να προσπαθείς περισσότερο. Και στην επόμενη φάση αυτός (Lingard) και ο Victor (Lindelof) απέκτησαν περισσότερη αυτοπεποίθηση και άρχισαν να παίζουν καλύτερα. Έπρεπε να το κάνω για να φύγει η πίεση».