Έκτισε πρόκριση με το ξεκίνημα…

January 28, 2020

Έκτισε πρόκριση με το ξεκίνημα…

Ένα καλό 1ο ημίχρονο για τους Gunners, ήταν αρκετό για να τους στείλει στο Portsmouth στον επόμενο γύρο.

Το ξεκίνημα και συγκεκριμένα στην 1η ουσιαστική φάση, ένας καλός συνδυασμός από τους νεαρούς επιθετικούς, είχε ως αποτέλεσμα η ασίστ του Martinelli να φέρει τον Saka σε θέση βολής και με ένα δυνατό σουτ στον ουρανό των διχτύων του Travers,έγραψε το 0-1 βάζοντας την Arsenal μπροστά μόλις στο 5ο λεπτό!

Το γκολ έδωσε ρυθμό στο παιγνίδι, ο Martinez είχε μια καλή απόκρουση σε σουτ του Cook και στο 26ο η Arsenal έφθασε σε ένα 2ο τέρμα με τον Saka αυτή την φορά να δίνει την ασίστ στον Nketiah και αφού πρώτα o Martinelli άφησε, έξυπνα, την μπάλα να περάσει στον σκόρερ.

Στο 2ο ημίχρονο το παιγνίδι έγινε πιο δυνατό, με κάποιες μικρο αψιμαχίες, με την Bournemouth να προσπαθεί να επανέλθει στο παιγνίδι, κάτι που κατάφερε στο 94ο με τον Surridge, πίεσε για την ισοφάριση, με τον χρόνο των καθυστερήσεων να φτάνει στα οκτώ λεπτά, όμως δεν ήταν αρκετό και η Arsenal πήρε την πρόκριση με το τελικό 1-2.

Η κατάρα των τραυματισμών πάντως δεν λέει να κοπάσει για τους κανονιέρηδες, καθώς στο 62ο λεπτό τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Mustafi!