Όλα κρίθηκαν νωρίς για τους Citizens…

January 26, 2020

Όλα κρίθηκαν νωρίς για τους Citizens…

Μόλις οκτώ λεπτά στο παιγνίδι και η Man City κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρω του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ανατροπή του Jesus από τον Ream πολύ νωρίς, έδωσε το δικαίωμα στον Gundogan να ευστοχήσει στο πέναλτι το οποίο συνάμα έφερε και την αποβολή του Άγγλου αμυντικού, καθώς ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής όταν ανέτρεψε τον Βραζιλιάνο επιθετικό και το πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για την ομάδα του Pep Guardiola.

Στο 19ο λεπτό ήταν σειρά του Bernanldo Silva να σκοράρει με πολύ όμορφη ενέργεια και τελείωμα από το ύψος της επανορθωτικής και το απόγευμα έγινε ακόμη πιο εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα και στο κομμάτι πρόκρισης αλλά και  στο χαλάρωμα που αποκτούσε στο παιγνίδι της, με το δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας.

Στο 2ο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο ρελαντί τέμπο, το οποίο της παρείχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα, μέσα σε ένα τρίλεπτο όμως ανέλαβε δράση ο Gabriel Jesus πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 72ο και 75ο, ολοκληρώνοντας την  άνετη επικράτηση της και περιμένει αντίπαλο στην αυριανή κλήρωση.