Κολακευτικά λόγια από τον Mbappe για τους «κόκκινους»

January 21, 2020

Κολακευτικά λόγια από τον Mbappe για τους «κόκκινους»

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο Kylian Mbappe και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Liverpool. Ο ποδοσφαιριστής της PSG αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τους «κόκκινους», χαρακτηρίζοντας τους μηχανές που κερδίζουν συνεχώς. Ρωτήθηκε και για τον Trend Alexander-Arnold, ο οποίος πρόσφατα πανηγύρισε γκολ του αντιγράφοντας τον Γάλλο διεθνή επιθετικό.

«Αυτό που κάνει η Liverpool τώρα είναι απίστευτο. Δεν έχασαν ούτε ένα παιχνίδι και αυτό δεν είναι εύκολο. Παίζουν σε κάθε παιχνίδι συγκεντρωμένα. Όλο κερδίζουν, κερδίζουν, κερδίζουν, είναι σαν μηχανές», τόνισε ο Mbappe για την ομάδα του Jurgen Klopp. Για τον ΤΑΑ και τον πανηγυρισμό του είπε: «Το είδα, είμαι περήφανος. Αυτό το παιδί είναι απίστευτο».

Για το μέλλον του και εάν ενδιαφέρεται να παίξει στην Premier League ανέφερε πως «Τώρα είμαι στην PSG και είμαι 100% επικεντρωμένος στο σύλλογο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα στη σεζόν και να κατακτήσω τίτλους. Με βοήθησαν πολύ, ήρθα εδώ όταν ήμουν 18 χρονών και ήμουν ταλαντούχος αλλά όχι σούπερ σταρ, τώρα είμαι σούπερ σταρ. Πρέπει να μείνω ήρεμος και συγκεντρωμένος στην PSG. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι θα γίνει, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του: