Η ανακούφιση και το μήνυμα του Klopp

January 20, 2020

Η ανακούφιση και το μήνυμα του Klopp

Ο Jurgen Klopp δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση, αλλά και την ανακούφιση μετά το τέλος του ψεσινού ντέρμπι με τη Man Utd. Ο τεχνικός της Liverpool αναφέρθηκε στο γκολ του Salah, την ασίστ του Alisson και την απόφαση του τερματοφύλακα του να παίξει γρήγορα στη φάση του 2-0 και όχι να κάνει καθυστερήσεις για να τελειώσει το παιχνίδι.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στη φάση του πρώτου γκολ, το οποίο προήλθε από εκτέλεση κόρνερ, εκθειάζοντας τον συνεργάτη του και αναλυτή των στημένων φάσεων για τη εξαιρετική δουλειά που κάνει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Όπως τόνισε μάλιστα, στη τελευταία προπόνηση εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για τον τρόπο που έπρεπε να στηθούν οι παίκτες του στις εκτελέσεις κόρνερ, αφού θεωρούσε πως η ομάδα του ήταν αρκετά εκτεθειμένη για ενδεχόμενες αντεπιθέσεις της United.

Κληθείς να σχολιάσει το τεράστιο προβάδισμα τίτλου που πήρε η ομάδα και το γεγονός ότι οι οπαδοί της Liverpool τραγουδούν το “we are gonna win the league”  («θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα»)

«Μπορούν να τραγουδούν το σύνθημα. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν σε μια-δυο περιπτώσεις νομίζω (γέλια). Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Είναι λογικό να γιορτάζουν για αυτήν την κατάσταση, όχι όμως εμείς. Για εμάς δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν το παιχνίδι, απλά έχουμε συν τρεις βαθμούς. Θα σας πω αμέσως όταν θα αρχίσω να νιώθω διαφορετικά (για το πρωτάθλημα). Προς το παρόν δεν έχει αλλάξει κάτι», ήταν τα λόγια του Jurgen Klopp, σημειώνοντας πως την Πέμπτη τους περιμένει μια ακόμα τεράστια πρόκληση στην έδρα της Wolves.