Στιγμιότυπα: Τριήμερο γεμάτο γκολ

January 13, 2020

Στιγμιότυπα: Τριήμερο γεμάτο γκολ

Ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή η 22η αγωνιστική της Premier League, με όλα τα παιχνίδια να προσφέρουν γκολ. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν στην άνετη νίκη της Manchester City επί της Aston Villa, η οποία έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «πολίτες» ανέβηκαν στη 2η θέση εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Leicester από τη Southampton που βρίσκεται πλέον ισόβαθμη με την 10η Arsenal και την Everton.

Τη διαφορά της από την αμέσως επόμενη στη βαθμολογία σε 14 βαθμούς αύξησε η Liverpool, που κέρδισε εκτός έδρας την Tottenham σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Οι «κόκκινοι» μάλιστα έχουν αγώνα λιγότερο από τους διώκτες τους, αφού εκκρεμεί η έξοδος στο Λονδίνο κόντρα στη West Ham στο τέλος του μήνα που διανύουμε.

Στο -5 από την τετράδα παρέμεινε η Manchester United μετά την εύκολη επικράτηση της απέναντι στην ουραγό Norwich, με την Chelsea να μην δυσκολεύεται κόντρα στη Burnley. Στο έκτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας βρίσκεται η Sheffield United που επικράτησε της West Ham, ενώ ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο η Wolves που εξήλθε ισόπαλη με τη Newcastlte. Ακολουθούν οι «πετεινοί» και η Crystal Palace.

Μεγάλες μάχες στα κάτω στρώματα, με τη Watford να βγαίνει για πρώτη φορά φέτος από τις επικίνδυνες θέσεις έπειτα τη νίκη που πέτυχε επί της Bournemouth που είναι προτελευταία. Μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται τα «σφυριά», ενώ σε απόσταση τριών βαθμών είναι η Brighton και οι “clarets”.

Δείτε τη βαθμολογία μετά από 22 αγωνιστικές και πιο κάτω ακολουθούν στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια:

Aston Villa 1-6 Manchester City

Tottenham 0-1 Liverpool

Leicester 1-2 Southampton

Manchester United 4-0 Norwich

Chelsea 3-0 Burnley

Crystal Palace 1-1 Arsenal

Sheffield United 1-0 West Ham

Everton 1-0 Brighton

Wolves 1-1 Newcastle

Bournemouth 0-3 Watford