Δεν ήταν “Special Day” για τους Spurs!

January 1, 2020

Δεν ήταν “Special Day” για τους Spurs!

Όπως έκλεισε το 2019, ξεκίνησε και το 2020 η ομάδα του Βορείου Λονδίνου!

Δηλαδή, νωθρή,με ανούσιο πλάνο, χωρίς κινήσεις, συνδυασμούς, με πολλά λάθη, ατομικά και ομαδικά και το κυριότερο άσφαιρη!

Αυτή δεν είναι η ομάδα που ονειρεύονταν οι οπαδοί των Πετεινών όταν αναλάμβανε ο Mourinho, μετά την απόλυση Pochettino και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την αστάθεια!

Η Southampton πάλεψε από την αρχή, είχε πάθος, ενέργεια, εγκλώβισε τα βασικά ατού του αντιπάλου και πανηγύρισε ένα χρυσό τρίποντο!

 

Κατάφερε να προηγηθεί νωρίς σχετικά (17ο λεπτό), με ένα εκπληκτικό σε οργάνωση και εκτέλεση τέρμα που είχε – all over- την σφραγίδα του Danny Ings, ο οποίος άδειασε ένα από τους καλύτερους αμυντικούς της κατηγορίας, φέρνοντας τον εαυτό του απέναντι στο Gazzaniga και απλά γέμισε το πόδι, εξ επαφής, για να βάλει τους  Άγιους μπροστά στο σκορ!

Ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του Hasenhuttl, για να πάρει και την ψυχολογική ώθηση, να ελέγχει τον ρυθμό του παιγνιδιού, να κρατάει την Tottenham μακριά από τις ευκαιρίες και την ισοφάριση κάτι που κατάφερε μέχρι τέλους…

Γκολ που πέτυχε με τον Kane δεν μέτρησε οριακά για offside. Στην φάση τραυματίστηκε ο ‘Αγγλος επιθετικός, πιθανότατα με θλάση και αποχώρησε.