Νίκη με σοβαρούς και ουσιαστικούς “Πολίτες”

December 29, 2019

Νίκη με σοβαρούς και ουσιαστικούς “Πολίτες”

Σε μια χρονιά που πανηγύρισε τον τίτλο τον Μάιο, επιβαλλόταν να κλείσει με νίκη και να αφήσει πίσω τα  σκαμπανεβάσματα, που της στερούν την διεκδίκηση του φετινού τίτλου. Αυτό έκανε βασικά, η Man City, στο παιγνίδι που έκλεισε την 20η αγωνιστική μέρα στην Αγγλία και συνάμα το 2019 στην Premier League.

Κέρδισε με 2-0 την Sheff Utd και έκλεισε νικηφόρα την χρονιά, σε ένα παιγνίδι που κυριάρχησε από την αρχή παρά τις δυσκολίες, από την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τους “Blades” του Chris Wilder, που έβαλαν ότι μπορούσαν απέναντι στους Citizens, αλλά έχασαν από ένα ανώτερο αντίπαλο!

Με ποσοστό κατοχής που άγγιξε το 72% και 16 καταγραμμένες ευκαιρίες περίμενε μέχρι το 59ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον ποδοσφαιριστή, που τόσο της έλειψε με την απουσία του τον τελευταίο καιρό, τον Kun Aguero σε μια κλασσική δική του εκτέλεση μέσα από την επανορθωτική και στον ουρανό των διχτύων!

Όπως ήταν λογικό, η Sheffield άνοιξε στην συνέχεια και σε μια αντεπίθεση πέτυχαν και ένα 2ο γκολ στο 82ο, με τον Kevin De Bruyne, με ψύχραιμο και έξυπνο πλασέ, νικώντας τον Henderson και πετυχαίνοντας νίκη που την κρατά στην 3η θέση και στο κυνήγι της Leicester όπως δήλωνε ο Pep Guardiola!