Στιγμιότυπα: Αγκαλιάζουν τον τίτλο οι «κόκκινοι»

December 28, 2019

Στιγμιότυπα: Αγκαλιάζουν τον τίτλο οι «κόκκινοι»

Το πρώτο μισό της Premier League ανήκει στο παρελθόν, αν και εκκρεμεί το West Ham-Liverpool που ορίστηκε για τις 29 Ιανουαρίου, αλλά η μάχη του τίτλου έχει σχεδόν ξεκαθαρίσει. Μπορεί να είναι νωρίς αφού απομένει ένας ολόκληρος γύρος, αλλά μπορεί να λεχθεί χωρίς δόση υπερβολής πως οι «κόκκινοι» βρίσκονται αγκαλιά με το τρόπαιο του πρωταθλήματος μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Jurgen Klopp κέρδισε τη Leicester και την άφησε 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ η Manchester City μετά την ήττα από τη Wolves βρίσκεται στο -14 και με παιχνίδι περισσότερο από τους πρωτοπόρους.

Στη μάχη της τετράδας τώρα, η νέα ήττα της Chelsea έδωσε την ευκαιρία στους «λύκους» να μειώσουν στους δύο βαθμούς την απόσταση, ενώ -3 από την 4η θέση είναι η Tottenham και η Sheffield μετά τη νίκη επί της Brighton και την ισοπαλία με τη Watford αντίστοιχα.

Στην 8η θέση είναι η Manchester United που κέρδισε τη Newcaslte, ενώ τρία σκαλοπάτια πιο κάτω βρίσκεται η Arsenal που εξήλθε ισόπαλη με τη Bournemouth. Σημαντική νίκη για την Everton απέναντι στη Burnley και τα «ζαχαρωτά» είναι στην 13η θέση και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκεί παρέμεινε η Aston Villa παρότι επικράτησε της Norwich, η οποία είναι στον πάτο της βαθμολογίας.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και πιο κάτω τα στιγμιότυπα όλων των αναμετρήσεων:

Leicester 0-4 Liverpool

Wolves 3-2 Manchester City

Tottenham 2-1 Brighton

Manchester United 4-1 Newcastle

Chelsea 0-2 Southampton

Bournemouth 1-1 Arsenal

Everton 1-0 Burnley

Crystal Palace 2-1 West Ham

Aston Villa 1-0 Norwich

Sheffield United 1-1 Watford