“Δίκαιη” μοιρασιά στο Old Trafford

December 15, 2019

“Δίκαιη” μοιρασιά στο Old Trafford

Το νικηφόρο σερί των κόκκινων διαβόλων δεν συνεχίστηκε και η Man Utd έμεινε στην ισοπαλία με Everton, σε ένα παιγνίδι που θα μπορούσε να χάσει, αφού περίμενε μέχρι το 77ο λεπτό να ισοφαρίσει, το αυτογκόλ του Lindeloff στο 36ο.

Και το έπραξε αυτό, με τον παίχτη που μπήκε ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, τον Mason Greenwood, που πέτυχε 3ο γκολ σε 2ο συνεχόμενο παιγνίδι και το 7ο συνολικά φέτος.

Από την άλλη η Everton πήγε στο Old Trafford με πολλά προβλήματα τραυματισμών και έγιναν περισσότερα με την μη συμπερίληψη των Sigurdsson, Sidibe, που έμειναν εκτός ενδεκάδας με ίωση, αλλά και τον τραυματισμό μέσα στο παιγνίδι του Digne! Κατάφερε για ακόμη μια φορά, με σφραγίδα Ferguson, να βάλει πάθος, ενέργεια και δύναμη στο παιγνίδι της, να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα και στο τέλος να φύγει με ένα βαθμό μέσα από μια δύσκολη έδρα.

Όσο αφορά την εικόνα του παιγνιδιού είχε ροή, ήταν ανοιχτό σε μεγάλα διαστήματα και με καλές φάσεις, με την Utd να έχει την κατοχή, αλλά να δέχεται το γκολ στο 36ο από ένα κόρνερ και με αρκετή αμφιβολία στον αν έπρεπε να μετρήσει για φάουλ του Lewin στον De Gea στην φάση!