Της έβαλε δύσκολα, απάντησε όμως Αιγυπτιακά…

December 14, 2019

Της έβαλε δύσκολα, απάντησε όμως Αιγυπτιακά…

Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση, έλειπε η φρεσκάδα, δέχτηκε αρκετή πίεση (κυρίως στο 1ο ημίχρονο), αλλά είχε για ακόμη μια φορά την στόφα ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, που στα δύσκολα και στα μέτρια πάντα βρίσκει τον τρόπο να κερδίσει φέτος, η ομάδα του Klopp!

Από την άλλη η Watford έβγαλε καλή παρουσία στο Anfield, της έλειπε όμως η αποτελεσματικότητα και η αυτοπεποίθηση, έβγαζε μεν ομάδα βυθού, αλλά από την άλλη απείλησε σοβαρά το τέρμα του Alisson και εκεί που δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες του 1ου ημιχρόνου, βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μια από τις αντεπιθέσεις των Reds στον 38ο λεπτό, με τον Salah να ανοίγει το σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο η Liverpool βελτιώθηκε, δημιούργησε ευκαιρίες, έψαξε το 2ο γκολ για να φτάσει στο τρίποντο νωρίς, έπρεπε όμως να περιμένει μέχρι το 90ο για να το πετύχει και πάλι με τον Αιγύπτιο και να πάρει ακόμη μια νίκη, την 16η φέτος σε 17 αγώνες!!

Είχε πρωταγωνιστές, φυσικά τον Mo Salah με τα τέρματα που πέτυχε αλλά και τον Alisson στις πολύ καλές αποκρούσεις, για να κρατήσει μακριά από το γκολ τους Hornets.

Στην 1η του Nigel Pearson, η Watford ήταν πολύ καλύτερη από τα πρόσφατα παιγνίδια της και έδωσε ελπίδες στους οπαδούς της για την συνέχεια…

Το VAR είχε για ακόμη μια φορά την τιμητική του, καθώς ακυρώθηκε τέρμα του Mane, για λίγα εκατοστά βάσει των γραμμών!